Nā lole ʻaʻahu leʻaleʻa i ulana ʻia - ʻoluʻolu wai wela

ʻO kēia hanalole lole hili ʻiakūpono no ka hoʻoikaika kino, ka wela a me ke ʻano o ka wā wela, ma ke ʻano maʻamaunā lole haʻuki kūponoe hoʻoneʻe i ka hou mai ka ʻili o ke kino a i waho, i hiki ai i ka ʻilimaloʻo a ʻoluʻolu.He hoʻolauna pōkole kēia i ke ʻano wicking material a me ka hoʻopau ʻana i ka moisture wicking.

(1).Nā lole i ulana ʻiame ka wicking kikokikona ka hapanui lahilahi, a hiki ke hoʻokahi-ʻaoʻao lole e like me ka palahalaha wili, honeycomb mesh, a me ka jersey, a i ole elua-ʻaoʻao lole me ka lua-ʻaoʻao.Hoʻohana ka lole ʻaoʻao ʻelua i nā fiber hydrophobic e like me ka polyester maikaʻi, polypropylene, a me nā mea ʻē aʻe, me ka honeycomb a me ke ʻano mesh, i mea e pili pono ai ka ʻili o loko o ka lole me ka ʻili, e hoʻonui ai i ka hanu ahōʻoluʻoluo ka lole;hoʻohana ka ʻaoʻao o waho i nā pulu wai e like me ka pulupulu, ka hulu hipa, a me nā mea ʻē aʻe. ʻO ka ʻili o loko ma o ka fiber capillary core suction hopena e lilo i ka hou o ka ʻili i ka papa o waho o ka conduction, e hoʻomoʻa ʻia e ka ʻaoʻao o waho i ke kaiapuni ma hope o ka evaporation. , i mea e loaa ai ka pulu hookahi ala.

(2).lole hili ʻiahydrophobic hoʻopau ʻaoʻao hoʻokahi a me ʻelua ʻaoʻao, hydrophobic hoʻokahi ʻaoʻao hoʻopau e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka hydrophilic a i ʻole hydrophobic hoʻopau mea hoʻopau ma luna o ka lole i ulana ʻia no ka hoʻopau ʻana i hoʻokahi ʻaoʻao, i ʻole ka ʻili hoʻopau me ka ʻokoʻa o ka ʻili o nā waiwai absorption moisture. , pela e hana ana i ka lole ma na aoao elua o ka hopena capillary okoa, e loaa i hookahi alakai pulu.Hydrophilic a me ka hydrophobic hoʻopau ma kekahi ʻaoʻao o kalole hili ʻia, ʻO ka ʻaoʻao ʻē aʻe o ka hoʻopau ʻana o ka hydrophobic, i hiki i nā ʻaoʻao ʻelua o ka lole me ka hydrophilic a me ka hydrophobic, i loko a i waho o nā papa ʻelua e hana i kahi hopena capillary ʻokoʻa nui, i hiki ai ke hoʻokō i ka hana o ka lole wili hoʻokahi alakaʻi maʻamau.

Polyester pōhili manu maka haʻuki lole hili ʻia

polyester 75D pōhili millet manu maka lole haʻuki wikiwiki hoʻomaloʻo hoʻolaha pālule lole

Hua'ōlelo nui: Ka lole i ulana ʻia; Ka lole haʻuki; Ka lole Jersey; ka ʻoluʻolu; ka lole;


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2022